Ne demek?

Wiki Article

Siz de uzun seneler boyunca arzu rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile yaşam sahaınıza saygınlık kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok daha fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle hileışveriş yapabilirsiniz!

Beyaz & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem bile zamansız bir şıklık pekyor. Bu üç renk bir araya ulaştığında, erinçli ve stabil bir atmosfer yaratıyor, hane kızılıcı bir kontrast ve albenili bir uyum sunuyor.

Hol, koridor ve girişte kullanılan ve evin gayrı odalarıyla ilişkiyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana değer katar.

Kategorik gri duvar boyalı hane dekorasyonu hareket etmek istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde evet da halınızın detaylarında hardal sarısını yeğleme edebilirsiniz.

LBMA represents them through the maintenance of and publication of the Good Delivery List. There are fifteen accredited market participants who contribute to the LBMA gold price. The list of participants comprises a diverse kaş, including national banks and trading firms.

Antrasit öteki renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist düşüncemlara aliyyülâlâ bir yeryüzü katkısızlar. Bu renk tonu özellikle çağcıl ve çağdaş dekorasyon tarzlarına entegrasyon esenlayarak mekanlara şıklık tren.

Bedduaşap detaylarla ayrım yaratır. Gösterişsiz olduğu kadar da evin genel havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların alt kısmı, duvar geneli evet da duvarla tavanın sprey boya inikat durumunda uygulanabilir.

Henüz antipatik tonlarla yan yana kullanıldığında rahatlatıcı bir bulaşık yaratırken, canlı renklerle beraberinde kullanıldığında daha dayı ve çağcıl bir görünüm sağlar.

Fakat sınırlı ve ufak tefek bir alana sahip olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve biraz uzun, kare olan aynaların tercihi de yakın düşüncemlara etap atılmasını sıhhatliış olacaktır.

Sakin, huzurlu ve dinlendiren iç mekanları oluşturmak yürekin antrasitle bu arada yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları doğal ve uzvi antrasit renk tonları bir sonuçsuz oluşturacağından, antrasitle bile kolayca kullanılabilir.

Pekâlâ birbirine mana ve görünüş olarak yaradılıştan tabana bu zıt dü rengi bir arada yönetmek dâhilin çok bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz renk imdadınıza yetişecek ve bayağı aydınlık bir alana mevla antrasit renk tonları olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size çokça iddialı gelirse içerisinde sarı çitndıran hamam gri tonlarını da geçiş rengi olarak kolaylıkla yeğleme edebilirsiniz. 

Antrasit renk koltuk kombinleri ile farklı renklerle uyumlu dükkân dekorasyonu yapılandırmak ve antrasit sandalye modellerinden ilham kaplamak midein tıklayın.

Kişisel verilerinizi nite kullandığımız ile ilişkin elan ziyade bilgelik ciğerin, Mahremiyet Bildirimimizi okuyun

Farklı uzanım ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda ferlü bir tesir yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page